ریلمی C55 ظریف، زیبا با مشخصات فنی مناسب
برند ریلمی مدتی است که در بازار کشور توانسته است با معرفی گوشیهای هوشمند میانرده مقرون بهصرفه عملکرد خوبی را از خود بهنمایش بگذارد که گوشی موبایل ریلمی مدل C55 یکی از آنها است. در نگاه اول طراحی ظریف این گوشی توجه شما را به خودش جلب میکند. در نمای روبهرویی از طراحی ناچ اینفینیتی O برای این گوشی استفاده شده که بریدگی دایرهای شکل ناچ در قسمت بالایی و مرکزی صفحهنمایش سنسور دوربین سلفی را در خود جای داده. حاشیههای مناسب سبب شدهاند تا 86.7 درصد از نمای روبهرویی را صفحهنمایش به خودش اختصاص دهد و در حین استفاده چندان حاشیهها به چشم نمیآیند در نهایت با صفحهنمایشی یکدست و به نسبت گستردهای روبهرو هستید.
در قسمت پشتی هم شاهد قرارگیری دو سنسور دوربین هستیم که در معمای مستطیلی شکل کنار یکدیگر قرار گرفتهاند. برآمدگی کم و مناسب سنسورهای دوربین در قسمت پشتی سبب شده تا در حین استفاده روی سطح صاف با مشکلی مواجه نشوید. وزن بسیار مناسب 189.5 گرمی این گوشی هم در استفاده طولانی مدت چندان خستگی برای دست شما به همراه نخواهد داشت. حسگر اثر انگشت هم در فریم کناری، روی دکمه پاور قرار گرفته که سوای دسترسی آسان، عملکرد سریع و بسیار مناسبی در قفلگشایی صفحهنمایش دارد. در مجموع باید بگوییم که ریلمی C55 حس و حال استفاده از یک گوشی میانرده باکیفیت را به شما میدهد.
صفحهنمایشی که توقعات شما را بهخوبی برآورده میکند
ریلمی C55 در جایگاه یک گوشی هوشمند میانرده، از صفحهنمایش مناسب و کاملا قابل قبولی بهرهمند شده است. این گوشی به صفحهنمایش 6.72 اینچ و رزولوشن 1080*2400 پیکسل از نوع IPS مجهز شده که توانایی نمایش 392 پیکسل در هر اینچ را دارد. تا همینجا باید بگوییم که این صفحهنمایش وضوح تصویر بسیار خوبی را ارائه میکند. در شرایط نوری متنوع هم باید بگوییم که ازاین صفحهنمایش وضوح تصویر بسیار مناسب و خوانایی را در اختیارتان قرار میدهد.
اما آیا زیر تابش مستقیم نور خورشید هم وضوح تصویر خوبی خواهد داشت؟ در پاسخ به این سوال باید اشاهر کنیم که این صفحهنمایش توانایی ارائه حداکثر روشنایی 680 نیت (nits) را دارد و همین امر سبب شده تا زیر تابش مستقیم نور خورشید وضوح تصویر قابل قبولی داشته باشد. یکیدیگر از مشخصات مناسب در نظر گرفته شده برای این بخش بدون شک نرخ بروزرسانی 90 هرتز آن است که عملکرد روان و بدون لگ را با خود بههمراه داشته است.
ریلمی C55 در عکاسی نور روز عملکرد بسیار خوبی دارد
در قسمت پشتی این گوشی همانطور که در ابتدا اشاره کرده بودیم، دو سنسور دوربین در نظر گرفته شده است. سنسور دوربین اصلی با رزولوشن 64 مگاپیکسل در کنار سنسور 2 مگاپیکسل سنجش عمق را شاهد هستیم که حضور سنسور دوربین اصلی 64 مگاپیکسل هم سبب شده تا عملکرد بسیار خوبی را شاهد باشیم. همانطور که در نمونه تصاویر ثبت شده مشاهده میکنید، این سنسور در نور روز توانست عملکرد بسیار خوبی را از خود به نمایش بگذارد. همانطور که در تصاویر ثبت شده مشاهده میکنید شاهد خروجی تصاویر با نمایش جزئیات دقیق و رنگهای نزدیک به واقعیت هستیم.
اما نقدی که در این بخش به این گوشی هوشمند وارد است، عدم بهره بردن از سنسور دوربین فوقعریض یا همان Ultrawide است. اما عملکرد خوب سنسور دوربین اصلی سبب شده تا جای خالی دوربین فوقعریض چندان حس نشود. از طرفی این سنسور دوربین اصلی در زوم دو برابری دیجیتال هم عملکرد خوبی داشته و با توجه به آنچه در تصاویر ثبت شده مشاهده میکنید توانست جزئیات را با دقت مناسب و قابل قبولی در حد و اندازه یک گوشی میانرده نمایش دهد.
اما میرسیم به اصلیترین چالش دوربین اصلی سعنی عکاسی در نور شب. باز هم باید تکرار کنیم که باید در قالب یک گوشی میانرده از ریلمی C55 توقع داشته باشیم. باید بصورت کلی بگوییم که سنسور دوربین اصلی این گوشی در نور شب توانست عملکرد بسیار خوب و قابل قبولی را بهنمایش بگذارد. با توجه به تصاویر ثبت شده همانطور که مشاهده میکنید این سنسور توانست خروجی تصاویر با روشنایی مناسبی را ارائه کند.
اما یکی از مواردی که تاثیر منفی در کیفیت تصاویر خروجی در نور شب دارد بدون شک نویزهای موجود در نور شب به دلیل نورهای مصنوعی مثل نور چراغ است. همانطور که در تصاویر خروجی مشاهده میکنید، قابلیت نرمافزاری عکاسی حالت شب یا همان night mode این سنسور توانست بهخوبی تا میزان قابل قبولی نویزهای موجود در نور شب را کاهش دهد و همانطور که مشاهده میکنید نام برند دیجیکالا در تصویر خروجی نویزهای کمی دارد و همین امر سبب شده تا خروجی تصاویر باکیفیتی را شاهد باشید.
برای دوربین سلفی هم سنسور با رزولوشن 8 مگاپیکسل در نظر گرفته شده است. همانطور که مشاهده میکنید این سنسور خروجی تصاویر با نمایش جزئیات مناسب و قابل قبولی را ارئه کرده اما نباید توقع بسیار بالایی در این زمینه از سنسور دوربین سلفی این گوشی میانرده داشته باشید. در حالت عکاسی پرتره هم با توجه به بوکه (محو) شدن مناسب پسزمینه و تفکیک خوب پرتره چهره از پسزمینه بوکه شده باید بگوییم که این سنسور دوربین سلفی عملکرد قابل قبولی داشته است. در مجموع باید بگوییم که در عکاسی نور روز و نور شب دوربین اصلی ریلمی C55 توانست عملکردی فراتر از یک گوشی میانرده را از خودش بهنمایش بگذارد.
پردازنده و باتری مناسب برای یک گوشی میانرده
در بخش سختافزاری این گوشی به پردازنده میانرده هلیو G88 شرکت مدیاتک مجهز شده که دو هسته قدرتمندتر با توانایی ارائه فرکانس کاری 2.0 گیگاهرتز در کنار شش هسته اقتصادی با صرفه انرژی کمتر و توانایی ارائه فرکانس کاری 1.8 گیگاهرتز، هشت هسته این پردازنده را تشکیل میدهند. با توجه به هستههای در نظر گرفته شده و البته نتایج بنچمارک به دست آمده باید بگوییم که این گوشی برای اجرای بازیهای محبوب و نرمافزارهای کاربردی عملکرد قابل قبولی دارد.
اما آیا برای بازیهای سنگین مثل کالآفدیوتی موبایل و آسفالت 9 هم میتوانیم روی آن حساب باز کنیم؟ در این مورد باید بگوییم که اگر تنظیمات گرافیکی چنین بازیهایی را روی حالت Low قرار دهید عملکرد قابل قبولی را شاهد خواهید بود. اما نباید توقع چندان بالایی از آن داشته باشید. باتری با میزان ظرفیت 5000 میلیآمپرساعت این گوشی هم به ازای هر بار شارژ صد دردصدی در حالت استفاده معمولی، توانایی ارائه زمان آماده بهکار نزدیک به دو روز را دارد. در مجموع باید بگوییم که که ریلمی C55 در اکثر مشخصات در نظر گرفته شده عملکردی در حد و اندازه یک گوشی میانرده را به شما ارائه میکند و در عکاسی نور روز و نور شب دوربین اصلی عملکردی فراتر از یک گوشی میانرده دارد.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.